Ik ben Lisanne Verhoeven, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Bussum en locatie Struikheiweg en behandel klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij diverse klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten van het gehele bewegingsapparaat. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Medical Taping; dat is een vorm van (spier)tapen met een elastische tape. Om me verder te verdiepen in de werking van het bewegingsapparaat en de toepassing hiervan in de praktijk heb ik een masteropleiding gevolgd in de fysiotherapiewetenschappen.

Binnen FysioHolland werk ik nauw samen met verschillende fysio- en oefentherapeuten. Daarnaast ben ik ook actief als hydrotherapeut op de verschillende locaties.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden van cliënten om ieders persoonlijke doel te behalen. Om met de cliënt samen het totale traject te doorlopen; van het inzicht geven in de klacht tot het terugwinnen van het zelfvertrouwen om weer te kunnen participeren op het gewenste beweeg- en/of sportniveau.

Naast mijn werk ben ik veel te vinden op de atletiekbaan; om zelf te trainen voor de diverse onderdelen van de sport, maar ook als trainster van de jeugdatleten en atleten met een lichamelijke beperking.

Profielfoto - Lisanne Verhoeven
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088 374 16 00
  • BIG: 19925195504

Lisanne Verhoeven

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.