Mijn naam is Lisan Bouw en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Hilversum, MC Liebergen en Vaartweg. Je kunt bij mij terecht voor algemene klachten zoals orthopedische klachten aan de heup, knie en enkel, nek, rug of schouder, maar ook bij chronische aandoeningen.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit die ik zie bij mijn cliënten. Iedereen heeft een eigen doel en ik vind het leuk om samen met jou aan de slag te gaan om dit doel te bereiken. Als fysiotherapeut wil ik jou hiervoor de handvaten geven om effectief en snel aan jouw herstel te werken en tegelijkertijd om klachten in de toekomst te voorkomen. Tijdens de behandeling ga ik altijd op zoek naar de intrinsieke motivatie van iemand. Samen stellen we een behandelplan op die past bij jouw doelen en wensen. Het geeft mij energie wanneer ik progressie kan zien in het herstel en de cliënt na elke behandeling met een lach de praktijk uitloopt. Een simpele handeling, aanpassing, oefening of tip kan al veel verschil maken.

Ik werk samen met mijn collega’s in MC Liebergen, zoals de oefentherapie, huisartsen en diëtist.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met vrienden en vriendinnen en te koken. Je kunt mij in mijn vrije tijd ook in de sportschool vinden of hardlopend in het bos.

Contact Lisan Bouw

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).