Ik ben Lietje den Rooijen-Jacobs en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Gaanderen. Ik kan jou begeleiden bij kaakklachten, hoofdpijn, nek, schouder-, en rugklachten, klachten aan de knie, enkel of voet maar ook bij sportblessures bij kinderen en zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten. Ik kan Dry needling, Medical taping en Mobilisatie technieken volgens Mulligan toepassen bij de behandeling!

Ik werk samen met de huisartsen en tandarts in Gaanderen en voor sommig klachten schakel ik ook een specifieke specialist in. Mijn doel als fysiotherapeut is samen met de cliënt werken aan zijn/haar klachten om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ik haal veel voldoening uit het contact en het werken met mensen. Hoe mooi is het als iemand pijnvrij of klachtenvrij weer tevreden de deur uitgaat?

Naast mijn werk ben ik moeder van twee mooie jongens en heb ik een eigen paard. Ik ben dan ook vaak buiten te vinden op de rug van een paard of met de jongens op het voetbalveld.

Contact Lietje Jacobs

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.