Ik ben sportfysiotherapeut en gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten aan de onderste extremiteiten. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten aan uw knie, lies en elkel. Ook voor revalidatie na een gescheurde kruisband kunt u bij mij terecht. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld.

Ik werk nauw samen met het OLVG, Acibadem en Annatommie en ben aangesloten bij het knienetwerk Nederland. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens verschillende sport evenementen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden van cliënten in zijn of haar revalidatie/ herstel. Het feit dat mensen na een tegenslag weer volledig mentaal en fysiek in staat zijn alles uit te voeren motiveert mij het meest om elke dag het maximale uit een behandeling te halen. Het moment dat een cliënt weer volledig aan het sporten is en geen klachten meer ervaart is en blijft voor mij het mooiste moment.

Sportfysiotherapeut Amsterdam Lex Hoogervorst

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.