Mijn naam is Leonie van den Akker. Leonie is manueel therapeut en ik ben gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Naast manuele therapie ben ik ook Orofaciaal therapeut. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij klachten in de kaak regio. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sporthal op het handbalveld. Ik werk momenteel voor Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat.

Ik werk nauw samen met collega manueel therapeuten, huisarts, tandarts, KNO arts, Kaakchirurg en ben aangesloten bij het IOF zuid – een netwerk voor orofaciaal therapeuten.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de interactie tussen de patiënt en de therapeut, om samen de doelstelling en hulpvraag van de patiënt te realiseren.

IMG_0043
  • Zorgkaart Nederland
  • 088-3741600
  • Big: 19912831304

Contact Leonie van den Akker

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).