Mijn naam is Leon Sluimer en ben manueel fysiotherapeut bij FysioHolland Middelharnis en Oud Tonge. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van klachten van het niet goed functioneren van de wervelkolom. Mijn specialisatie in de manueel therapie houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn. Daarnaast heb ik interesse in chronische en sportgerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan en in de sportschool. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen bij het terugkeren naar  hun zo prettig mogelijk leven.

Contact Leon Sluimer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.