Mijn naam is Leendert Tissink. Ik ben Hart-, Vaat- en Longfysiotherapeut bij Fysiotherapie Oud Gastel en ik ben gespecialiseerd in longaandoeningen. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals kortademigheid, hoesten en verminderde conditie en kracht.  In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de fiets, ik wandel graag, bij voorkeur in de bergen en daarnaast geniet ik van de wintersport.

Ik werk nauw samen met de huisartsen, longartsen en diëtist  en ben aangesloten bij het COPD-netwerk, netwerk voor mensen met etalagebenen en netwerk voor mensen met overgewicht. Tevens verzorg ik de fysiotherapie voor mensen na ziekenhuisopname (op de intensive care), na longoperatie, na buikoperatie, volgens het principe van “Better in Better out”.

Het mooiste aan mijn werk vind ik mensen die (bijna) niets meer kunnen, omdat ze zwak en kwetsbaar zijn geworden, weer zie herstellen, waardoor ze weer mee kunnen doen in de maatschappij, thuis of op het werk.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een man die niets meer kon door zijn COPD en een steeds zwaardere belasting werd voor zijn vrouw, die alle taken van hem overnam. Door de fysiotherapie kon hij in vrij korte tijd weer 20 minuten fietsen, 20 minuten wandelen en krachtoefeningen doen. Dit was mede mogelijk door zijn motivatie en inzet.

 

Hoe ziet revalideren met fysiotherapie na covid-19 eruit?

Leendert Tissink

Contact Leendert Tissink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.