Mijn naam is  Laurie Weber en ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark.  Tevens ben ik gespecialiseerd in orthopedische revalidatie van onderste extremiteiten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij heup-,  knie– en enkelklachten. Daarnaast ben ik ook actief bij FysioHolland Sport Services. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het basketbalveld of rennend in de mooie Amsterdamse  buurt. 

Het mooiste aan mijn werk is het actief samenwerking tussen patiënt en therapeut om hun individuele  doelen te bereiken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf  en zijn eigen lichaam, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Met deze kracht werken we samen om de  maximale kwaliteit van leven te herwinnen.

Contact Laurie Weber

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).