Ik ben Laura van der Veen en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Twente, locaties Geessinkbrink en Beltstraat. Ik ben gespecialiseerd in orthopedische- en sportgerelateerde klachten. Het leukste aan deze specialisaties vind ik dat bij een revalidatie na een blessure functioneel wordt ingezet. Hierbij kijk ik vooral naar de bewegingen die bij het uitoefenen van de sport of ADL taken worden gebruikt, aangezien dit van groot belang is. Naast het behandelen van blessures zet ik ook in op preventie. Door je lichaam op de juiste manier te trainen kunnen veel blessures voorkomen worden. Mijn doel als fysiotherapeut is om samen met de cliënt een behandelplan op te stellen die past bij de individuele doelen en wensen van de cliënt. Ik vind het leuk en uitdagend aangezien geen enkele klacht hetzelfde door de verschillende persoonlijke en omgevingsfactoren.

Ik ben ook verzorger geweest bij FC Twente/Heracles O15. Ik heb deze tijd als erg bijzonder ervaren. Deze jongens geven alles op om hun droom als profvoetballer te bereiken. Als verzorger ben je verantwoordelijk voor de behandeling voor, tijdens en na de wedstrijden. Ook moet je in een split second een besluit nemen over of de speler verder kan spelen of niet. 

Mijn hobby’s zijn voetballen, af en toe wat fitness, kaart- en bordspellen spelen en ik vind het leuk om met vrienden te gamen.

Contact Laura van der Veen

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.