Ik ben Lars van Rossum, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland. Ik werk op de locaties in Loosdrecht en Hilversum. Mijn interesses liggen vooral bij acute (sport-)blessures, klachten aan de wervelkolom, knieën, enkels en schouders.

Naast mijn werk bij FysioHolland ben ik ook werkzaam als personal trainer bij een sportschool in Weesp. Mede hierdoor zie ik regelmatig sportblessures voorbij komen en heeft dit mijn interesse enorm getrokken. Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen van mensen om weer te kunnen sporten of andere activiteiten te kunnen (blijven) uitvoeren.

Daarnaast vind ik het leuk dat elk behandeltraject verschillend is en het voor iedereen een op maat gemaakt programma dient te zijn. Hierdoor blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Naast mijn werk ben ik zelf ook regelmatig in de sportschool te vinden, snowboard ik graag en ga ik graag leuke dingen doen met vrienden.

Lars van Rossum

Contact Lars van Rossum

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.