Ik ben Lars Kooijman en ik ben fysiotherapeut bij FysioHolland Medicort Utrecht Zuilen en FysioHolland Kampong. Ik ben gespecialiseerd in sportblessures met name bij voetbal- en hockey gerelateerde klachten. Dit kan zowel preventief als in de herstelfase. Verder kun je bij mij terecht voor dry needling, medical taping, hydrotherapie, verschillende beweegprogramma’s en hart revalidatie.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief buiten. Favorieten zijn toch wel de winter- en bergsport. Ook doe ik graag aan motorsport. Ravotten met mijn jonge zoontje en uitgebreid kokkerellen behoren ook tot mijn wekelijkse bezigheden.

Het mooiste aan mijn werk is om cliënten met een positief resultaat te ondersteunen bij het herstel- en revalidatieproces en ze uiteindelijk samen met hen naar het gewenste doel te leiden.

Contact Lars Kooijman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn ervaring en scholing op LinkedIn.