Ik ben Kirsten Ebeltjes en ik ben algemeen therapeut in Twente, locaties Geessinkbrink, Basic Fit Wesselerbrinklaan en Bad Boekelo. Cliënten kunnen bij mij terecht voor orthopedische klachten en revalidatie na een knie- of heupprothese.

Het leuke aan mijn werk is dat ik dagelijks verschillende klachten zie en ik me kan blijven oriënteren op waar mijn interesses liggen. De revalidatie van een knie- of heupprothese spreekt mij momenteel het meeste aan. Ik vind het heel bijzonder bepaalde technieken bestaan en dat ik cliënten al vanaf het begin mag begeleiden tijdens het lopen met een kersverse knie of heup. Mijn doel als fysiotherapeut is om een lach te creëren bij mijn cliënten, omdat ze een vloeiend herstel ondergaan!

In Bad Boekelo werk ik samen met MST. Zij verwijzen vaak revalidanten naar mij toe. Verder houd ik me samen met een collega bezig met Kinderen In Beweging. Dit is een programma voor kinderen onder de 12 jaar die kampen met overgewicht. Samen met de diëtiste begeleiden wij de kinderen bij het bewegen en afvallen. Tevens verzorg ik elke woensdagavond de fysiotherapie bij voetbalvereniging Buurse.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en/of familie af te spreken. Verder ben ik veel te vinden op het basketbalveld waar ik samen met mijn team in de landelijke competitie speel!

Contact Kirsten Ebeltjes

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.