Ik ben Kimberley Westland, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Laren. Naast fysiotherapie heb ik ook een interesse voor wetenschappelijk onderzoek en het onderwijs. Om deze interesses te kunnen combineren ben ik dan ook gestart met de master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences. Naast mijn werk en studie ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of in de turnzaal als trainster.

Ik werk nauw samen met (gespecialiseerd) fysiotherapeuten en huisartsen. Het mooiste aan mijn werk vind ik het zien groeien van patiënten in hun kunnen en het zelfvertrouwen dat ze daarbij krijgen. Daarnaast vind ik het leuk dat geen een behandeltraject hetzelfde is en het een voor iedereen op maat gemaakt programma dient te zijn. Hierdoor blijft het werk afwisselend en uitdagend.

De momenten die mij het meeste bij zijn gebleven zijn voornamelijk de momenten waarop een patiënt erg dankbaar was voor de resultaten die hij of zij heeft behaald. Op dit soort momenten is het duidelijk zichtbaar dat het werken zijn vruchten heeft afgeworpen en is het heel fijn om iemand weer te zien lachen.

Contact Kimberley Westland

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.