Mijn naam is Kevin Sprengerss. Kevin is algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Medicort Naarden. tevens ben ik gespecialiseerd in schouderklachten, elleboogklachten en sporttesten van de knie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten van sportgerelateerde schouder en elleboog problematiek, maar ook als jij een knie onderzoek of een krachttest wilt laten uitvoeren om het nieuwe seizoen te starten of in aanloop naar een knie operatie. Momenteel ben ik met mijn master opleiding manuele therapie bezig. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, ook zul je me vaak met vrienden zien of lekker uit eten in een leuk restaurantje.

Ik werk nauw samen met de KNBSB, waar ik de fysiotherapeutische zorg verleen tijdens toernooien, maar ook met de Bergman Kliniek en het St. Antonius Ziekenhuis. Daarnaast ben ik high performance partner van het NOC*NSF en verzorg ik de fysiotherapie tijdens inloopspreekuren bij de honkbalclub scimitars.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de mogelijkheid heb om mensen te kunnen helpen met de lichamelijke problemen waar zij tegen aanlopen. Iedereen wil pijnvrij sporten of bewegen en het is mooi om mensen hierbij te kunnen helpen zodat zij dit weer kunnen doen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het grootste honkbaltoernooi (WBC) ter wereld waar ik aanwezig was als fysiotherapeut om de spelers klaar te maken en te houden voor een wedstrijd. We hebben in 2017 de 3de plaats behaald wat een enorme prestatie is voor Nederland.

Kevin Sprengers

Contact Kevin Sprengers

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.