Mijn naam is Kevin Snijders. Bij FysioHolland ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut / manueel therapeut. Na de opleiding tot fysiotherapeut heb ik mezelf via een masteropleiding aan de universiteit bekwaamd in de manuele therapie. Sinds 2015 ben ik lid van het regionale schoudernetwerk, waar ik in 2019 tot voorzitter ben gekozen. Tevens ben ik bevoegd om dry needling toe te passen. Als manueel therapeut  bij FysioHolland Elspeet ben ik gespecialiseerd in de diagnostiek en het behandelen van klachten in gewrichten van de wervelkolom en/of ledematen. In de praktijk zie ik voornamelijk cliënten met klachten aan hoofd, nek en schouders alsmede lage rug-, bekken- en heupklachten en elleboog-/knieklachten, welke veelvuldig een oorzaak hebben in de wervelkolom.

Vanwege mijn interesse en affiniteit met het schoudergewricht heb ik mezelf binnen dit gewricht ontwikkeld tot specialist. De complexiteit van dit soort klachten biedt vaak een uitdaging voor zowel therapeut als cliënt, een uitdaging waarmee ik de cliënt graag wil helpen. Zoals gezegd wil ik samen met de cliënt proberen om middels een open manier van communicatie en een gedegen uitleg over de klachten de cliënt te laten herstellen van zijn/haar klachten doordat sport, werk en andere beperkingen geen klachten meer geven.

Contact Kevin Snijders

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).