Ik ben Kelly van Dijk en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Oud Gastel en Klundert. Ik ben gespecialiseerd in musculoskeletale- en orthopedische klachten. Ik kan jou dus begeleiden bij rug- en knieklachten, maar ik begeleid ook revalidatietrajecten na een knie-of heup operatie.

Ik help cliënten graag zodat ze weer klachten- of/of pijnvrij kunnen meedoen in de maatschappij en hun dagelijkse activiteiten kunnen oppakken. Als fysiotherapeut wil ik mij graag richten op de gehele keten, dus verder kijken dan alleen de pijnplek. Het mooiste aan mijn werk vind ik de dankbaarheid van mijn cliënten achteraf wanneer ze weer de dingen kunnen doen wat ze voorheen niet konden. Ik werk samen met mijn collega’s in de praktijk, maar ook met diverse huisartsen in de regio.

In mijn vrije tijd vind je mij veelal op de fiets of loop ik graag een rondje hard.

Contact Kelly van Dijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.