Ik ben Kelly Schuurmans en ik ben algemeen fysiotherapeut en oncologie fysiotherapeut i.o. bij FysioHolland Tilburg Reeshof. Ik volg een specialisatie in oncologische fysiotherapie voor de behandeling tijdens en na kanker. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in knieklachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij een revalidatie na een knie-operatie en diverse knie aandoeningen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het terras.

Ik werk nauw samen met de huisartsen en ben aangesloten bij het Fysioholland knie-netwerk. Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij een sportvereniging.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het begeleiden van mensen tijdens een lang revalidatietraject na bijvoorbeeld een voorste kruisband reconstructie. Ik haal er mijn energie uit om deze cliënten weer te begeleiden naar het oude niveau.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de dankbaarheid van een mevrouw na mijn behandelingen. Door de behandelingen kon zij haar dagelijkse activiteiten weer pijnvrij uitvoeren en daar was ze erg dankbaar voor.

Contact Kelly Schuurmans

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.