Heb jij of een naaste moeite met het uitvoeren van alledaagse dingen, zoals (trap)lopen, opstaan of iets oprapen? Zijn dingen die jij voorheen altijd vanzelfsprekend deed, ineens niet meer mogelijk of gaat dit erg moeizaam? Redenen hiervoor kunnen erg verschillend zijn. Ik kijk hier graag samen met jou naar. ik werk momenteel voor de FysioHolland Afferden, Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat en Boxmeer Weijerstrate.

Ik behandel cliënten met algemene problematiek, maar mijn passie ligt ook in het behandelen van (geriatrische)patiënten met complexe of chronische problematiek. Denk hierbij aan een beroerte, neurologische problemen, valangst, diabetes, maar ook revalidatie van knie- en heupprotheses of algehele achteruitgang na een ziekenhuisopname. Samen met jou kijk ik naar jouw persoonlijke situatie. Op basis hiervan zorg ik ervoor dat jij zo goed mogelijk kunt (blijven) functioneren. We hebben korte lijntjes met andere (para)medici, zoals o.a. de ergotherapeut, diëtiste, ouderen verpleegkundige, (huis)arts, etc.

In de zomer van 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en meteen hier aan de slag gegaan. Voordat ik met de opleiding fysiotherapie begon heb ik ook de studie sportkunde afgerond. Vanuit hier heb ik nog altijd de interesse om mensen te helpen bij hun revalidatietraject of te ondersteunen en te begeleiden bij hun leefstijl.

Contact Kelly Jacobs

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.