Mijn naam is Katelijne Weijland en ik ben MSc Sportfysiotherapeut en MSU echografist bij het Sport en beweegcentrum Tergooi en Weesp. Ik kan jou begeleiden bij sportblessures, orthopedische klachten en bij pre- en post orthopedische revalidatie. Mijn expertise ligt bij de schouder en knie revalidatie.

Als sportfysiotherapeut maak ik gebruik van regulier onderzoek en sport- en bewegingsanalyse om de bewegingen van de cliënt in kaart te brengen. Ook met deze informatie kom ik tot een sport specifiek behandelplan.  Op deze manier werken mijn cliënten en ik samen om hun (sport)specifieke doel te bereiken.

In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen, hardlopen of zwemmen. Deze drie sporten combineer ik ook wel eens met een triatlon. Daarnaast hou ik van zeilen, ga ik graag op wintersport en maak ik andere mooie reizen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om mijn cliënten te begeleiden bij het behalen van hun doelen en om hun zelfstandigheid en plezier in het bewegen weer terug vinden.

Lees ook over de ervaring van ultimate frisbee speler Benjamin Oord. Na zijn gescheurde kruisband revalideerde hij bij Katelijne.

In dit artikel vertelt Katelijne hoe je na een blessure zo snel mogelijk weer kan sporten.

Contact Katelijne Weijland

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.