Mijn naam is Kasia Mliczek. Ik ben fysiotherapeut en locatie manager. Ik ben gespecialiseerd in geriatrie en looptraining. Als geriatriefysiotherapeut begeleid ik kwetsbare ouderen en cliënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om cliënten die bijvoorbeeld als gevolg van een val, een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het hardlopen, kickboksen en tennissen. Ik werk momenteel voor Lelystad  ‘t Woud en Waterwijk

Ik werk nauw samen met huisartsen, geriaters en POH ouderen, daarnaast ben ik ook aangesloten bij het claudicationet.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen, begeleiden tijdens een revalidatietraject en zorgen dat client weer bijvoorbeeld kan lopen geeft me veel voldoening.

Contact Kasia Mliczek

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.