Mijn naam is Karo van Wijk. In 1998 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Mijn werkzaamheden heb ik op meerdere locaties uitgevoerd van particuliere praktijk tot sportmedische keuringen bij Defensie naar werken met kinderen met een bewegingsachterstand. Bij FysioHolland ben ik momenteel werkzaam op de locatie Hilversum Vaartweg.

In 2017 heb ik de stap gezet om de Master oncologiefysiotherapie te gaan doen. Deze studie heb ik weten af te ronden zodat ik mij tegenwoordig Master of Science in Oncologic Physical Therapy mag noemen. Een mooie titel maar voor mij is het belangrijker dat ik een nieuwe stap heb weten te zetten in dit mooie beroep.

Naast bovenstaande werkervaring werk ik tevens al vele jaren als docent Lichamelijke Opvoeding in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Dit maakt dat ik een hoofd vol met oefeningen heb en weet te differentiëren waar nodig. Dit komt mij zeker van pas als ik oefenprogramma’s voor oncologiepatiënten maak en als ik oncofittrainingen geef.  Natuurlijk kan ik jou behandelen in de behandelkamer maar mijn echte passie is het weer optrainen bij ontstane beperkingen, groepslessen geven en oefeningen bedenken om jou weer op de been te krijgen!

Zelf ben ik in mijn vrije tijd veelvuldig in de sportschool te vinden en ook daar ben ik altijd op zoek naar nieuwe oefeningen die in zonodig aangepast in de fysiotherapiepraktijk weer kan toepassen.

Contact Karo van Wijk

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).