Mijn naam is Karlijn Tap en ik ben algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Vlaardingen. Ik ben gespecialiseerd in sportgerelateerde- en dans gerelateerde klachten, voetklachten, enkelklachten en knieklachten. Het leukste aan deze specialisaties vind ik dat ik iemand kan helpen om zijn/haar sport weer te kunnen beoefenen.

Ik werk samen met Bergman Clinics Rotterdam, Maasstad Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis en het Albeda College.  Tevens verzorg ik de fysiotherapie bij Basketball Feyenoord, VV Vuren en het Albeda Danscollege.

Een bijzonder moment dat mij het meest is bijgebleven is dat ik ooit een mevrouw onder behandeling had die door haar knieklachten niet meer over straat durfde te lopen. Aan het einde van haar revalidatietraject kon mevrouw weer zelfverzekerd haar vrienden en familie bezoeken. Dit was een mooi moment voor mij om te zien. Het motiveert mij als ik iemand vooruitgang zie boeken in zijn/haar revalidatietraject. 

Mijn hobby’s zijn dansen, kitesurfen en snowboarden.

Contact Karlijn Tap

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.