Mijn naam is Karlijn Greutink. Karlijn is fysiotherapeut bij FysioHolland STTC Huizen. Tevens ben ik gespecialiseerd in schouder– en orthopedische klachten. Dit houdt in dat ik jou onder andere kan begeleiden bij klachten na een operatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld.

Het mooiste aan mijn werk vind ik mensen helpen om persoonlijke doelen te behalen. Dit kan variëren van het uitvoeren van dagelijkse bezigheden en werk tot het beoefenen van sport op een topniveau. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de blijdschap van een cliënt die na een jaar lange revalidatie weer kon voetballen.

Contact Karlijn Greutink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.