Ik ben Karina Janssen-Augusteijn en ik ben algemeen therapeut en oedeemtherapeut bij Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar (Schoenmakerstraat 128  en Klaas Bootpad 2). Ik kan jou dus begeleiden bij oedeem na operaties of trauma’s, stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, zwangerschapsgerelateerde klachten, revalidatie na een totale knie- of heupprothese of een voorste kruisband reconstructie.

Ik ben aangesloten bij het netwerk orthopedie. Ik werk samen met Bekkenfysiotherapie Alkmaar. Naast deze samenwerking ben ik aangesloten bij Handbalvereniging Vrone in Sint Pancras en ben ik tevens werkzaam als mentor bij Oprecht mentorschap.


Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik kan bijdragen aan het herstel van cliënten zodat zij weer in staat zijn hun dagelijkse bezigheden uit te voeren. Een bijzonder moment voor mij was dat een cliënt die 15 jaar geleden door mij behandeld was na een fors trauma, opnieuw door mij gerevalideerd wilde worden omdat zij toen zo tevreden was over de revalidatie en de samenwerking.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, liefst locatie theater, luister ik graag naar live muziek, wandel ik graag in de natuur, begeleid ik een handbalteam en geniet ik van het zonnetje.

Contact Karina Janssen-Augusteijn

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.