Door een blessure aan mijn schouder ben ik in voor het eerst in aanraking gekomen met een fysiotherapeut. Na mijn schouderoperatie en revalidatie bij Medicort in 2009 wist ik het zeker: ik wil andere mensen net zo goed kunnen begeleiden als hoe ik zelf destijds behandeld ben.

Nu ben ik die fysio die sporters en reguliere cliënten begeleid om ‘klachtenvrij’ te kunnen bewegen, zodat ze weer kunnen doen wat zij het liefste doen. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van revalidatie-trajecten na een operatie, het behandelen van sportblessures aan knie, enkel, heup en schouder en het verhelpen van complexe klachten door het beoordelen van het gehele beweegpatroon. Daarnaast kan ik met dry needing cliënten met myofasciale klachten (spierknopen en gespannen spieren) nog efficiënter behandelen bij FysioHolland Medicort Vleuten.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik vaste fysiotherapeut van het eerste dames hockeyteam van Kampong die uitkomen in de hoofdklasse hockey. Ik haal veel energie uit de passie waarmee de dames hun sport beleven en hoe ik hier mijn bijdrage aan kan leveren. Het mooie aan werken met sporters is zien hoe gedreven zij zijn om kosten wat het kost hun doel te behalen. Het is fantastisch om jouw deel als fysiotherapeut hier aan te kunnen bijdragen.

Voor mij is de gedrevenheid van de cliënt achter de klacht het belangrijkste. Of dit nu iemand is die voor het eerst de sportschool binnenstapt of iemand die goud heeft gewonnen op de Olympische Spelen. Zolang je maar een doel hebt en je er voor wilt gaan dan wil ik je graag begeleiden om dit doel samen te behalen.

 

Lees ook over de ervaring van hockeyster Roos Knijff. Na haar zware knieblessure revalideerde ze bij Justin.

Contact Justin Overweg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).