Ik ben Julia van Tuyll van Serooskerken en ik ben algemeen therapeut bij FysioHolland Fijnaart en Etten-Leur. Je kunt bij mij terecht voor algemene klachten, sportblessures en niet aangeboren neurologische aandoeningen.

Mijn doel als fysiotherapeut is om het dagelijkse leven van mensen dragelijker te maken en samen naar mooie doelstellingen toe te werken. Het mooiste aan mijn werk vind ik de individuele uitdagingen voor zowel mij als therapeut als cliënt. Dit kan op het gebied zijn van een doelstelling in de (top)sport/leeftsijl, maar ook een algemeen dagelijkse doelstelling.

Inmiddels ben ik zelf zes keer geopereerd aan mijn rechterknie. Dit begon allemaal met een verkeerde beweging tijdens een tennistraining. Ik heb op hoog niveau getennist, maar vanwege deze blessure heb ik hier een einde aan moeten maken. Tot op de dag van vandaag train ik nog steeds 3 keer per week en is mijn grootste droom om terug te keren op de tennisbaan. Ik geloof erin dat je door hard trainen je doelen kunt bereiken.

Sinds kort ben ik te vinden op de golfbaan en borrel ik graag met vriendinnen in mijn vrije tijd.

Contact Julia van Tuyll

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.