Ik ben Joyce Klaasse – Bouwens en ik werk bij FysioHolland Vlaardingen. Als fysiotherapeut en sportfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in sportgerelateerde, orthopedische klachten en claudicatio intermittens. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals knie-, heup- en schouderklachten. Ik werk nauw samen met een aantal lokale sportverenigingen en ben aangesloten bij het Claudicatio Netwerk.

De momenten die mij het meest bijblijven, zijn de momenten waarop een cliënt weer klachtenvrij zijn sport kan beoefenen en de dankbaarheid en glimlach die je daar als therapeut voor terugkrijgt. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de polder om hard te lopen of te wandelen.

In dit artikel geeft Joyce 5 tips waarom je voldoende moet drinken bij een hitte golf.

Contact Joyce Klaasse – Bouwens

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.