Ik ben een algemeen fysiotherapeut en ik ben aangesloten bij het eerstelijns CVA netwerk Rotterdam en claudicatioNet. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij algemene klachten van het bewegingsapparaat zoals nek/schouder maar dus ook na een beroerte of de zogenoemde etalagebenen. Momenteel ben ik bezig met een cursus over fractuurbehandeling.

Ik ben een actief persoon, zo ben ik momenteel actief met voetballen, bootcampen en mountainbiken en verder ben ik een natuurliefhebber die graag op zoek gaat naar een mooie natuurfoto.

Het mooiste aan mijn werk vind ik wanneer je iemand weer zo vooruit hebt kunnen helpen dat hij/zij zijn leven weer kan oppakken of zijn favoriete hobby weer kan uitvoeren. Zo heb ik eens een man behandeld die graag deed duiken, maar zijn arm niet meer kon optillen. Na een intensieve behandeling was dit weer mogelijk en ik vergeet nooit meer hoe blij hij was dat hij weer kon gaan duiken in de Oosterschelde.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.