Ik ben Jos van der Hoek en werk met cliënten die op de locatie Boekelo het Energ-IQ programma volgen. In mijn vrije tijd ben ik begonnen met het beoefenen van de golfsport om sportief en actief te zijn in de natuur.

Ik heb meer dan 40 jaar als fysiotherapeut in het Medisch Spectrum Twente (MST) gewerkt. Hierbij had het vroeg functioneel herstel van cliënten tijdens en na de ziekenhuisopname altijd mijn interesse. Daarom heb ik sinds 2007 ook parttime bij Fysiogym Twente gewerkt om voor de cliënt de overgang van het ziekenhuis naar de thuissituatie te vergemakkelijken. Deze kan dan in zijn eigen omgeving en met begeleiding van de fysiotherapeut in goed overleg met de verwijzend specialist zelfstandig en verantwoord aan zijn herstel verder werken.

Het mooie van deze manier van werken is dat wij in 2011, in samenwerking met de orthopedie van het MST het herstelprogramma Energ-IQ zijn gestart. In het resorthotel Bad Boekelo starten mensen, 2-3 dagen na nieuwe knie- of heupoperatie, een 9 daags beweegprogramma onder leiding van het team Boekelo van FysioHolland Enschede.

Het geeft mij voldoening en motivatie als fysiotherapeut wanneer de deelnemer aan het programma de gestelde doelen heeft bereikt, met vertrouwen functioneert in het dagelijks leven en zelf verder werkt aan het herstel.

Uit het Gastenboek Energ-IQ Boekelo 30 maart 2019:
“Fysioteam, bedankt voor de goede zorg, begeleiding en tips! Zonder jullie was ik
nog niet zover geweest! “ Klasse!!! Good Goan. B.

Jos van der Hoek

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.