Mijn naam is Jordy van Es, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Blijdorp. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de rugklachten en nekklachten. Mijn expertise is dat cliënten kunnen bij mij terecht voor al hun pijnklachten waarvoor onder andere: rug-, schouder-, nek-, knie, heup– en enkelklachten en orthopedische revalidatie. het leukste aan mijn specialisatie vind ik en verschil kan maken in het dagelijkse leven van mensen.

Het is mijn doel als fysiotherapeut is om jou met een goed gevoel van jouw pijnklachten af te helpen. Het mooiste aan mijn werk vind ik als een cliënt op zijn of haar laatste behandeling tevreden en met een glimlach, zonder pijnklachten weer verder kan in het leven. Dit is voor mij het teken dat ik en de cliënt onze doelen hebben bereikt. Het mooiste om te zien is als iemand na een succesvol revalidatie traject weer bijvoorbeeld op de tennisbaan staat en er weer vol voor kan gaan.

In mijn vrijetijd doe ik graag aan sport.

Jordy van Es
  • Zorgkaart Nederland
  • (010) 714 45 55
  • BIG: 09928578804

Contact Jordy van Es

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.