Ik ben Oefen​therapeut Cesar en ik ben expert in gezond bewegen​. Dit houdt in dat ik alles weet over de werking van spieren en gewrichten. Ik weet waar klachten vandaan komen en kan deze, door nieuw beweeggedrag aan te leren, laten verdwijnen, verminderen en/of voorkomen. Hierbij ga ik uit van de bewegingsmogelijkheden van mijn patiënt en houd ik rekening met zijn/haar omgeving, leefstijl en dagelijkse activiteiten. Ik werk momenteel voor Amersfoort de Brand en Amersfoort de Liendert

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de​ sportschool, op mijn racefiets, in de bibliotheek, buiten in de natuur of thuis met een gitaar op schoot​.

Ik ben aangesloten bij het ​kwaliteitsregister voor oefentherapie​. Naast oefentherapie verzorg ik ook groepslessen binnen club Pellikaan​.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de mens kan helpen hun klachten te reduceren en de gezondheid kan verbeteren. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is dat een patiënt meester werd over zijn beweeggedrag en hierdoor zelf met zijn klacht kon omgaan zonder hulp van een specialist.

Jordi ter Steege (2)
  • Zorgkaart Nederland
  • 088 374 16 00
  • BIG: 49105067593

Contact Jordi ter Steege

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).