Ik ben Jolien Pals en ik ben assistent fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam, locaties Walenburgerweg en Rotterdam Centrum. Ik ben gespecialiseerd in heupklachten, knieklachten, nekklachten, artrose, schouderklachten, rugklachten, shockwave, medical taping, hydrotherapie, heup- en knieprotheses. Het leukste aan mijn werk is dat ik samen met de cliënt kan toewerken naar een doel. Ik vind het geweldig om te zien dat een cliënten weer plezier krijgt in bewegen!

Mijn doel als fysiotherapeut is om cliënten weer zelfvertrouwen te geven in hun lichaam, zodat ze weer met plezier kunnen bewegen. Het mooiste aan mijn werk is dat ik bij cliënten écht het verschil kan maken in hun dagelijks leven.

In mijn vrije tijd ben ik in mijn tuin te vinden, maak ik mooie reizen of ben ik lekker aan het sporten.

Contact Jolien Pals

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.