Ik ben Jolande de Korte en  verantwoordelijk voor de administratie en voor het inplannen van afspraken. Vaak heb je het eerste contact met de patiënten en ik zorg dat de behandelingen worden betaald door de zorgverzekeraar. Daarnaast ondersteun ik de locatiemanager en ik ben vraagbaak voor patiënten en therapeuten. Ik werk momenteel voor FysioHolland Vlaardingen

Mijn mooiste momenten zijn als patiënten langskomen met een bloemetje of een reep chocolade omdat ze blij zijn dat ze snel terecht konden of je ze met de administratieve afhandeling van een nota hebt geholpen. Daar doe je het voor!

Het mooie van mijn werk is het contact met de patiënten, uitleg geven, gerust stellen. De combinatie van administratie en menselijk contact.

Mijn contacten zijn natuurlijk de patiënten, de zorgverzekeraars, Infomedics ( zij versturen de nota’s) en natuurlijk mijn collega’s op de andere praktijken .

 

In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn honden, ben ik in mijn tuin te vinden tussen de bloemen en planten.

Contact Jolanda de Korte

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.