Mijn naam is John Passchier. John is algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in aspecifieke klachten. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten waar geen duidelijke medische verklaring voor zijn. Ik werk nauw samen met Optisport. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het ijs-hockeyveld. Ik werk momenteel voor FysioHolland Rotterdam Alexanderhof.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik met mensen mag werken, het kunnen meehelpen aan de kwaliteit van leven motiveert mij enorm. Mijn doel is te laten zien dat er meerdere invalshoeken zijn als het gaat om het omgaan met de klachten wat de gezondheid bevordert. het blijft een bijzonder moment wanneer een cliënt met een glimlach en vol vertrouwen de praktijk verlaat.

Contact John Passchier

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn