Mijn naam is John Morillo, algemeen fysiotherapeut bij FysioHolland Rotterdam Centrum. Ik heb een grote affiniteit met sport gerelateerde blessures/klachten; hoewel ik houdingsgerelateerde klachten ook erg interessant vind. Ik kan jou begeleiden bij klachten als overbelasting van de rug, schouders, elleboog, heupen en knieën bij het sporten. Het leukste aan mijn specialisaties vind ik het terugkeren naar het originele en meest optimale manier van pijnvrij bewegen een geweldig gevoel van overwinning geeft, zowel aan de patiënt als aan mij! Tijdens mijn werkzaamheden werk ik samen met zorgverleners van huisartsen in Rotterdam centrum.

Mijn doel als therapeut is om patiënten in te laten zien dat zij vaker wel dan niet een eigen regie kunnen handhaven over hun gezondheidsproblemen; belasting en belastbaarheid moeten in balans zijn om gezond te kunnen functioneren. Ik wil patiënten graag helpen om die balans te vinden en leren hoe ze die ook kunnen behouden. Het mooiste vind ik de waardering die je terugkrijgt van patiënten op het moment dat zij zich gehoord en begrepen voelen.  Doordat de patiënten zich gehoord voelen dus daardoor op de juiste manier weet te helpen. Door handvaten toe te reiken zie je dan ook dat zij zelfredzaam worden en dan weet je dat jij je werk goed hebt gedaan!  Ik heb een patiënt gehad die aan het revalideren was na een val van 16m hoog waarbij hij fracturen had van zijn bekken, laag lumbale wervels, bovenbeen en beide hielen. Ik heb ervan genoten om te zien hoe deze meneer met pure wilskracht en mijn assistentie in een zeer korte tijd omhoog wist te krabbelen en hoe dankbaar hij was voor de begeleiding en ondersteuning die ik hem heb kunnen aanbieden. Dit zal me altijd bij blijven – hier doe ik het voor! 

Jonh morillo
  • Zorgkaart Nederland
  • (010) 714 45 55

  • BIG: 19926751904

Contact John Morillo

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.