Ik ben Johan Logtenberg. Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. Echter ook voor andere problematieken met betrekking tot het bewegingsapparaat ben je bij mij aan het juiste adres. Zowel orthopedische revalidaties als sportgerelateerde klachten zie ik geregeld waarbij voor mij de relatie tussen het fysieke en mentale aspect een belangrijke rol speelt in de behandeling. Een herstel of revalidatie kan soms complex zijn, waarbij je met verschillende factoren rekening moet houden die het succes kunnen beïnvloeden. Ik zie het lichaam als een keten van schakelingen, fascinerend hoe dit functioneert en buitengewone prestaties kan leveren. Tevens frustrerend bij disfunctioneren. Ik neem graag ruim de tijd om dit uitgebreid te onderzoeken, waarbij meerdere gewrichten en regio’s in het lichaam aan bod komen om vervolgens samen met de cliënt tot een passend behandelplan te komen.

Johan Logtenberg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.