Mijn naam is Joep van Weerdenburg. Ik ben werkzaam in de praktijk in Bussum en Hilversum als oefentherapeut Mensendieck en op verschillende locaties binnen de hydrotherapie. Als oefentherapeut Mensendieck ben ik gespecialiseerd in houdingsklachten, zowel in de praktijk als in de hydrotherapie. Denk hierbij aan nek– en schouderklachten of klachten in de lage rug.

Naast mijn werkzaamheden bij FysioHolland werk ik als welzijnscoach in de gemeente Diemen. Hier zet ik verschillende activiteiten op voor de oudere doelgroep om hen zo in contact te brengen met elkaar. De afwisseling tussen deze banen zorgt elke keer weer voor nieuwe inzichten en meer creativiteit.

Om mijzelf fit te houden voetbal ik bij sv Diemen en maak ik af en toe een rondje op de racefiets. En sinds een aantal jaar liggen mijn interesses ook bij het golfsurfen. Vooral de gezelligheid achteraf houdt mij gebonden met deze sporten. Fanatiek sporten en gezelligheid komen dan ook terug bij mij in de behandelingen.

Contact Joep van Weerdenburg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op Linkedin.