Mijn naam is Jesper Put en ik ben manueel therapeut. Ik ben werkzaam bij FysioHolland Medicort Naarden (Bergman Clinics). Bij Bergman Clinics verzorg ik ook één dag per week  een combispreekuur, samen met (topsport) orthopedisch chirurg Henk van der Hoeven. Samen met Henk zie en begeleid ik sportgerelateerde klachten op gebied van knie en schouder problematiek. Daarnaast werk ik ook drie dagen per week bij de KNLTB op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen. Ik ben hier de fysiotherapeut van het Nederlandse Davis en Fed cup team. Ook ben ik regelmatig aanwezig op de Nederlandse kampioenschappen. Door deze combinatie heb ik het gevoel de mooiste job van de wereld te hebben!

Ik zie met name cliënten met orthopedische klachten, waarvan een groot deel een operatie zal of heeft ondergaan aan knie of schouder. Daarnaast zie ik veel cliënten met sportgerelateerde klachten. Mijn doel is om gezamenlijk met de cliënt zijn of haar doel te bereiken op basis van de wensen van de cliënt. Of het nu gaat om een (top)sport kunnen blijven beoefenen of het kunnen maken van een kleine wandeling, samen gaan we ervoor.  Belangrijk is om hiervoor ook duidelijk te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is.

Ik hou er erg van om met mensen te werken. Daarnaast ben ik ook altijd bezig met sport en beweging en vind ik het belangrijk dat andere mensen hier ook mee bezig zijn. Tot twee jaar geleden heb ik altijd gehockeyd. Nu doe ik graag aan krachttrainingen, tennis, zwemmen en hardlopen.

Contact Jesper Put

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland Of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.