Mijn naam is Jeroen Bezemer, werkzaam als (senior) fysiotherapeut en manueel therapeut (Msc.) in Amsterdam Oost. Tevens ben ik gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten. Ik ben Lid van het Rugpijn Netwerk Amsterdam, het Schouder Netwerk Amsterdam en het MSG Science Netwerk. Daarnaast ben ik casemanager van het schouderteam (hyperlink schouderteam) in Amsterdam Oost en specialist schouderklachten voor FysioHolland landelijk.

Mijn doel is om elke dag zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de individuele cliënt. Belangrijk is daarbij het afstemmen van de verwachtingen van de cliënt aan de ene kant en de verwachtingen die ik zelf heb ten aanzien van het herstel en wat er nodig is om goed te kunnen herstellen aan de andere kant. Ik vind het belangrijk om, in overleg met de cliënt, een op maat gemaakt behandelplan te maken, waar de cliënt vertrouwen in heeft en zich goed bij voelt. Het is echter mogelijk dat een andere hulpverlener, zoals een collega fysiotherapeut of een arts, de cliënt beter kan helpen. In dat geval gebruik ik graag korte lijntjes om de cliënten door te verwijzen, zodat zij de beste zorg kunnen krijgen.

Contact Jeroen Bezemer

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.