Ik ben Jasper van den Boogert en ik ben MSc Kinderfysiotherapeut bij FysioHolland Vlaardingen. Ik ben gespecialiseerd in diverse soorten klachten bij kinderen, denk aan schrijfproblemen, orthopedische/pijnklachten, voorkeurshoudingen, inspanningsproblemen en motorische ontwikkelingsachterstand bij kinderen. Als kinderen pijn ervaren tijdens het sporten of niet goed kunnen meekomen met de gymles of zwemles, zijn ze bij mij aan het juiste adres.

Ik kan ouders begeleiden bij de ontwikkeling van hun kind waardoor zij zich zorgeloos door het leven kunnen bewegen. Mijn doel als kinderfysiotherapeut is om kinderen zo goed mogelijk te helpen zodat zij zich op motorisch gebied zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie die ik elke dag in de praktijk zie. Ieder kind is anders en heeft een apart behandelplan nodig om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen.

In mijn vrije tijd speel ik graag hockey.

Contact Jasper van den Boogert

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.