Mijn naam is Jasper Lindeman. Jasper is algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut. Tevens ben ik gespecialiseerd in sportgerelateerde problemen zoals, pees-, spier- en gewrichtsklachten. Dit houdt in dat ik u onder andere kan begeleiden bij klachten aan de knie, enkel en schouder. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de tennisbaan. Zo speel ik competitie en doe ik geregeld mee aan regionale toernooien. Ik werk momenteel voor FysioHolland Rotterdam Rijnmond

Het motiveert mij om veel cliënten te hebben gezien die al na één behandeling vermindering van hun klachten hebben ervaren. Mijn doel is dat cliënten direct een heldere diagnose en behandelopties krijgen. Vervolgens werken we zo efficiënt mogelijk om persoonlijke doelen te behalen, zodat de cliënt weer pijnvrij kan bewegen.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is een cliënt die jarenlang aan het tobben was met zijn schouder. Uiteindelijk heeft een gericht behandelplan in samenwerkingen met medisch specialisten ervoor gezorgd dat deze cliënt nu weer kan voluit kan sporten.

In dit artikel geven sportfysio’s Nick en Jasper 5 tips om sporten tijdens de hitte golf.

Contact Jasper Lindeman

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.