Mijn naam is Jan Pijl. Ik ben ruim dertig jaar actief als fysiotherapeut, SST Schroth therapist en master manueel therapeut bij FysioHolland Hilversum. Tevens ben ik gespecialiseerd in hoofdpijn, nekklachten (nekpijn), scoliose en sportrevalidatie.

Als initiatiefnemer en voorzitter van het Schouder Netwerk Gooi en Eemland (SNGE) houd ik mij dagelijks bezig met optimale behandeling van schouderklachten. Naast de activiteiten in de praktijk ben ik werkzaam in Tergooi op het Schouder Elleboog Centrum in samenwerking met de gespecialiseerde orthopedisch chirurgen.

Ik werk tevens nauw samen met onder andere orthopedisch chirurgen op het gebied van rugklachten en met de afdeling hoofdpijnneurologie van het Tergooi ziekenhuis in Blaricum.

In mijn vrije tijd ben ik looptrainer en fysiotherapeut bij de Gooise Atletiek Club GAC. Met de energy control meting voer ik conditietesten uit voor zowel sporters als mensen die revalideren naar aanleiding van een blessure.

Contact Jan Pijl

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.