Ik ben Jan Hendrikx, oefentherapeut en werkzaam bij FysioHolland Amsterdam Noord Meteorenweg en Amsterdam Oost IMC Visana. Cliënten kunnen bij mij terecht voor houding gerelateerde klachten, Kans, lage rugklachten, maar ook voor COPD, astma en diabetes.

Mijn doel als oefentherapeut is cliënten helpen hen inzicht geven in hun klacht zodat ze ermee om kunnen gaan en het kunnen verhelpen. Een tijd geleden had ik een mevrouw onder behandeling met een ernstige rugklachten die helemaal er doorheen zat. Ze dacht echt dat haar werk en leven voorbij waren. Maar na ongeveer twee maanden behandelen kwam er verandering in haar klacht en dus ook in haar leven. Ze kreeg weer energie, positieve gevoelens en nu doet ze alles weer, zonder een centje pijn. Dit moment zal mij altijd bijblijven!

Mijn hobby’s zijn Turnen en Calisthenics.

Contact Jan Hendrikx

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.