Ik ben Jan de Wit, fysio- en manueel therapeut bij FysioHolland Medicort Naarden en ik ben gespecialiseerd in revalidatie van orthopedische blessures, van de onderste- en bovenste extremiteit en (top)sport gerelateerde blessures. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij sportblessures, revalidatie na of voor een operatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de judomat of in de sportschool.

Ik werk nauw samen met de Orthopedisch Chirurgen van de Bergmankliniek en ben aangesloten bij het Olympisch Netwerk van TeamNL. Verder ben ik werkzaam voor de Nederlandse Basketbal Bond (NBB). Ik verzorg de fysiotherapie voor het vrouwen rolstoelbasketbalteam tijdens EK’s, WK’s en paralympische spelen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het achterhalen van de oorzaak van een blessure. Dit geldt voor zowel de (top)sporter, als de meer langdurig bestaande klacht. Verder als er een duidelijke diagnose gesteld is samen met de patiënt een goed plan maken om zo snel mogelijk terug te keren naar zijn gewenste niveau.

Contact Jan de Wit

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn