Mijn naam is Jaap Mbawala, sinds 1995 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds 1998 werk ik in Amsterdam ZuidOost, voornamelijk op onze locatie Kraaiennest. In deze periode heb ik mij op verschillende vlakken gespecialiseerd, die ik hieronder verder zal toelichten.

Sportfysiotherapie
Ik heb zelf altijd (en nog steeds) veel aan sport gedaan, waaronder voetbal, tennis en fitness/krachttraining. Vanwege mijn affiniteit met sport heb ik me gespecialiseerd in de sportrevalidatie en heb ik inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van sporters naar hun oude niveau van sportbeoefening, na een blessure. Binnen de sportrevalidatie heb ik me verder gespecialiseerd in m.n. de knierevalidatie.

Orthopedische revalidatie
Ik behandel niet alleen sporters, maar in principe iedereen met een probleem aan het houdings-bewegingsapparaat (kort gezegd: spieren/botten en gewrichten), al dan niet na een trauma. Hiervoor heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd, waaronder actieve revalidatie wervelkolom en de 4xT orthopedische revalidatie (combinatie van bindweefseltechnieken, tapen en trainen).

Tevens ben ik verbonden aan het Netwerk Traumarevalidatie van het VUmc, waarbij we via nauwe samenwerking met de specialisten en de fysiotherapeuten vanuit het VUmc zorg dragen voor een zo optimaal mogelijk herstel na een trauma.

Mijn visie
Ik geloof in het zelfherstellende vermogen van het lichaam, mits het lichaam in balans is. Ik vind het altijd weer een uitdaging om samen met de cliënt te zoeken naar de ideale aanpak om tot een optimaal herstel te komen.|

Contact

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.