Ik ben fysiotherapeute en ik ben gespecialiseerd in dry needling, echografie, medical taping en orthopedische revalidatie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals nek– en schouderklachten, lage rugklachten, sportgerelateerde klachten en revalidatie na een operatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool. Ik ben gek op fitness. Daarnaast houd ik ook van dansen zoals salsa, bachata en kizomba. Ik werk momenteel voor Amersfoort de Brand en de Liendert

Ik werk nauw samen met manueel therapeuten van FysioHolland, Fysio-Groen bekkenfysiotherapie en Hallux Voetexperts. Tevens verzorg ik de clubleden van de korfbalvereniging MIA in Amersfoort. Het mooiste aan mijn werk vind ik het contact en de dankbaarheid van mijn cliënten.Het is mooi om te zien hoe mijn cliënten hun kwaliteit van leven deels zelfstandig en deels met mijn hulp kunnen verbeteren.

Ik heb ooit een tienermeisje gerevalideerd na een knieoperatie. De kans was groot dat ze haar grote passie, voetballen, niet meer op haar oude niveau zou kunnen beoefenen. Na maanden intensieve revalidatie heeft ze haar doel bereikt. Ze voetbalt weer op haar oude niveau zonder pijn. Zelfs de orthopeed was onder de indruk van haar prestaties. De dankbaarheid van haar en haar ouders lieten mij herinneren waarom ik voor dit vak heb gekozen.

Fysiotherapeut Amersfoort Iwona Kesling

Contact Iwona Kesling

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.