Ik ben algemeen fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in het gehele houdings- en bewegingsapparaat. Dit houdt in dat ik u kan begeleiden bij spier en gewrichtsklachten. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de Krav Maga school, de fitness en op mijn mountainbike.

Ik overleg graag met de direct betrokken, huisartsen en/of specialisten. Tevens verzorg ik de fysiotherapie tijdens het inloopmoment op dinsdagmiddag (17:30) in de Pellikaan.

Mijn drive om te werken als fysiotherapeut vind ik de uitdaging om passende zorg aan te bieden, om daarmee resultaatgericht, samen, aan de slag te gaan.

Het moment dat mij het meest is bijgebleven is het revalideren van een cliënt met Niet Aangeboren Hersenletsel. Nadat in het buitenland er niks met hem gedaan was op fysiotherapeutisch vlak (en daardoor 4 jaar bedrust verder), Heb ik hem in 3 maanden tijd weer aan het lopen, met ondersteuning, gekregen. Het einde van het proces is nog niet in zicht, maar de stappen die hij, letterlijk, heeft genomen zijn voor mij goud waard.

No Photo Male - fysioholland
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 088-3741600

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.