Ik ben Iris van den Brink, oefentherapeut Mensendieck in regio Midden Veluwe op locatie Elspeet, Uddel en Garderen. Oefentherapie is een houding- en bewegingstherapie waarbij jij vooral zelf aan de slag gaat met de mogelijkheden van het lichaam. Het is een actieve therapie waarbij geoefend wordt tussen spiegels, zodat jij kunt zien wat er gebeurt in het lichaam tijdens houding en beweging.

De oefentherapeut behandelt klachten die ontstaan zijn door een ongunstig houding- en beweegpatroon. Denk bijvoorbeeld aan: rugklachten of nekklachten door een zittend beroep of door het uitvoeren van lichamelijk zwaar werk. Naast lichamelijke klachten kun jij bij mij ook terecht met spanningsklachten, zoals stress of spanningshoofdpijn.

Oefentherapie is niet alleen voor volwassenen of ouderen. Zie jij jouw kind steeds vaker onderuitgezakt zitten, bijvoorbeeld met het hoofd in de telefoon, of zie jij een kromming in de rug bij jouw kind? Ook met deze onderwerpen kan jij bij mij terecht. Ik bied u adviezen voor in het dagelijks leven, over jouw houding en beweging, tijdelijke oefeningen, ontspanning en een luisterend oor.

Contact Iris van den Brink

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.