Ik ben Iris Bousema en ik ben algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut in opleiding. Binnen fysiotherapie liggen mijn kwaliteiten bij heup-, knie-, enkelklachten, sportgerelateerde blessures en orthopedische revalidatie trajecten. Ik werk op de locatie FysioHolland Medicort Utrecht Kampong en bij SportsClinic in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht. Afgelopen jaar ben ik ook werkzaam geweest als fysiotherapeut bij FC Utrecht.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld, met regelmaat op mijn hardloopschoenen of op de racefiets. Door mezelf te blijven uitdagen, probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen. Iets wat ik probeer over te brengen op cliënten.

 

Contact Iris Bousema

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.

 

Zorgkaart Nederland