Ik ben beweegcoach en ik hou me bezig met de vitaliteit van de mensen in de zaal. Ik begeleid, coach en moedig aan bij het uitvoeren van oefeningen. Nadat uitbehandeld bent bij de therapeut en u wilt onder begeleiding blijven bewegen komt u bij mij terecht. 

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de sportschool en hou ik me bezig met mijn gezin. Ik werk nauw samen met de therapeuten op deze praktijk en met Vlaardingen in Beweging. Tevens verzorg ik het boksen en de grondoefeningen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik veel in contact ben met mensen. Ik kan mensen veel leren en van iedereen die ik ontmoet leer ik ook een hoop. Ik heb nog geen specifieke momenten gehad maar wanneer wanneer cliënten het prettig vinden dat je er bent en dat je aanwijzingen geeft is toch wel een moment om je goed te voelen.

fysiotherapeut Vlaardingen Irenio Dionizio
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 000 000 00 00
  • BIG:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.